2.7.2010

Pressopannu 3

Olen nyt kolmen päivän ajan juonut päivä/ilta-kahvina pressopannulla tehtyä Franskrostia. Ja on ollu hyvää! Aikamoista soppaahan siitä tulee, mutta on todella hyvää.

Keitto-ohje.
1. Mittaa pannuun 2 täyttä mitallista (Moccamaster-mitta) kahvia.
2. Kiehauta vesi
3. Pidä hetki (20-30s) vedenkeittimen kantta auki ja anna veden hieman jäähtyä. Liian kuuma vesi tekee kahvista kitkerää, liian kylmä ei ota kaikkea makua irti.
4. Kaada vesi (3 dl) pannuun ja peitä kansiosalla.
5. Anna hautua n. 5 min.
6. Paina kansi siivilä alas.
7. Kaada kuppiin ja anna vähän jäähtyä.
8. Nauti!

Todella hyvää kahvia yksinkertaisella tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti